AKSARAY / MERKEZ - Aksaray Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Çanakkale Zaferi kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğü yapılan Dağılgan Spor Kompleksinde gerçekleştirilen Bocce İl Turnuvasında okulumuz il ikincisi olmuştur.Sporcu öğrencilerimiz:HASAN SAİD KALKAN,MUSA EGEMEN İNAN,İSMAİL SERT ve YUNUS KOYUNCU'ya emeklerinden dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hayreddin Yılmaz'a çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz,Aksaray Belediyesi tarafından 20 Kasım 2023-26 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen 1.Liseler Arası Tiyatro Yarışması'nda 'AMMA DA ALDANMIŞIZ' oyunu ile

'EN İYİ OYUN-SENARYO'

'EN İYİ ERKEK OYUNCU(ELYASA MEVLÜT ÇINAR)

'EN İYİ IŞIK'(MEHMET ALTINER,OSMAN YİĞİT ÖKÇE,MUSTAFA CAN ARSLANHAN)

Ödüllerine layık görülmüştür.

Oyunda görev alan kıymetli öğrencilerimiz:ELYASA MEVLÜT ÇINAR,RAMAZAN HEN,HARUN SÖYLER,MUSTAFA CAN ARSLANHAN,RAMAZAN SOLUM,BARAN TATLIPINAR,MUHAMMED KOYUNCU,ORHAN KADİR ÖZER,OZAN KAAN ALKAN,FURKAN ET,MÜMTAZ TALHA KATI,MEHMET ALTINER,OSMAN YİĞİT ÖKÇE,ÖMER YÜRÜK'e çok teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.Oyunu hazırlayan okulumuzun Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenimiz Nasiye Öngün'e çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

'Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber!

Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber.'  M.Akif ERSOY

Okulmuzun konferans salonunda 18 Mart 2024 te İstiklal Marşı'nın kabulü(103) ve Çanakkale Deniz Zaferi 'nin (109).yıl dönümü dolayısıyla okul programı gerçekleştirilmiştir.Programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nasiye Öngün ile Halime Dal'a ve görev alan değerli öğrencilerimiz: Elyasa Mevlüt Çınar, Mehmet Altıner, Harun Söyler, Ramazan Hen, Emirhan Enli, Mehmet Emin Belgemen, Muhammet Emin Karaöz, Ozan Kütük, Recep Canlıer, Ziya Salman, Mustafa Can Arslanhan, Çapan Salman, Kadir Ceylan, Kağan Ökkeş Arslan, Barab Tatlıpınar, Mustafa Ali Çankaya, Alperen Budaklı, Mehmet Şahin Avcı, Muhanned Güden, Ahmet Can Yıldız, Muhammed Ali Bekmezci, Tahir Talha İğdeli, Yusuf Karaduman, Alparslan Güvenç, Yusuf Mehmet Yeşildal, Hacı İsmail Korkmaz, Orhan Özer, Muhammed Berat Ulu,Hüseyin Karakılıç'a çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimize Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerince sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite semineri verilmiştir.

Mrt

Okulumuz da ilimizdeki tüm okullarla  beraber eş zamanlı olarak sivil savunma tatbikatı uygulanmıştır.

Şbt

Din öğretiminden sorumlu şube müdürü başkanlığında, İl Rehberlik Koordinatörü, Hedef  YKS projesine dahil olan okullarının Hedef  YKS Proje Koordinatörleri bilgi ve tecrübe paylaşımı toplantısı gerçekleştirdiler.

Şbt

İlimizde yapılan Boks il birinciliği turnuvalarında öğrencilerimiz Tevfik Kayra Aşçı,Ahmet Taha Aşçı,Yusuf Yeşildal,sikletlerinde birinci olarak Türkiye Şampiyanasında yarışmaya hak kazanmıştır.Sporcularımızı tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Şbt

12 ŞUBAT 2024 te okulmuzu ziyaret eden 2020 mezunlarımızdan Emre GÖNEN 'YKS' çalışmaları,okuduğu bölüm ve üniversitede sosyal hayat konularında 12.sınıf öğrencilerimize bilgi verdi.Emre GÖNEN Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisidir.Kendisine bu anlamlı ziyaret için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Mezun öğrencilerimiz okuyanöğrencilerimizle buluştu.8 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşen buluşmada mezun olan öğrencilerimiz 'YKS süreci üniversite deneyimleri ve sosyal sorumluluk projeleri 'hakkında okuyan öğrencilerimize bilgi verdi.

Şbt

İlimizde yapılan Oryantring İl Birincilği turnuvalarında okulumuz il ikincisi olmuştur.Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hayreddin Yılmaz ve sporcularımız,Hilmi Tunahan Hökkaş,Rıdvan Göktaş,Berat Efe Yerlikaya,Ahmet Can Seklem,Abdülkerim Karaman'a teşekkür ediyor blöge müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Şbt

2023-2024 ÖĞRETİM YILI SINIF BAZINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİNİN TAKDİMİ TÖRENLE VERİLMİŞTİR.

Şbt

İHH Aksaray İl Temsilciliği tarafından okulumuzda Gazze ile alakalı bir resim sergisi açıldı. Ayrıca geliri GAZZE'ye bağışlanmak üzere aşure ikramında bulunuldu.Daha sonra ise İHH'nın tüm dünya çapında gerçekleştirdiği yetim sponsorluğu organizasyonun tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimiz programa yoğun ilgi gösterdiler.

Şbt

Aksaray TÜGVA İl Temsilciliği tarafından https://www.turkiyeentelektueloyunlari ile alakalı bir sunum gerçekleştirildi. Programın içeriği hakkında öğrencilere bilgi verildi. Öğrencilerimizin ilgi ile izlediği program sonunda bu yarışmaya katılmak için pek çok öğrencimiz başvuruda bulundu.

Şbt

Sivil Savunma Uzmanı Yaşar Kargın tarafından okulumuzda Afet ve Farkındalık Eğitimi semineri düzenlendi.

2024 Bursluluk Sınav Başvuruları 13 Şubat-1 Mart 2024