AKSARAY / MERKEZ - Aksaray Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Mrt

12.sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz Psikolojik Danışmanı Nisa Gül KILIÇOĞLU tarafından öğrencilerimizin sınav kaygısını anlamlandırmaları, belirtilerini fark etmeleri, kaygı düzeyini, bilişsel çarpıtmaları ve sınav kaygısıyla baş etmelerine yönelik Sınav Kaygısı sunumu düzenlenmiştir.

Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULUMUZ  12.SINIFLARA YÖNELİK YKS HAZIRLIK DENEMELERİNİN YAPILACAĞI TARİHLER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Kas

Okulumuzda Akademik Takip Kurulu Toplantısı yapıldı.

Kas

12. Sınıf öğrencilerimizin velileri ile "YKS HEDEF 2024"  çalışmaları kapsamında  toplantı yapıldı.

Kas

AKSARAY ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ 12.SINIFLAR YKS TANITIM SUNUMU GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ekm

Okul geneli ilk kazanım değerlendirme sınavı 13.10.2023 Cuma günü tüm sınıflar düzeyinde uygulandı. 12. sınıf öğrencilerimize TYT, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimize kazanım değerlendirme şeklinde uygulanan sınavın öğrencilerimizin başarılarına olumlu katkı sunmasını temenni ederiz.